home
RAZLOG
totem
Tarifele, descrierile si pozele de pe site sunt informative si se pot modifica oricand. Va rugam sa contactati agentia pentru verificarea acestora.
 
Orasul Razlog este situat in valea Razlojka catre trei muntii - Rila pe partea nord, Pirin pe partea sud- vest si Rodopi pe partea est. Raul Mesta trece prin oras. Se afla la 155 km din Sofia si la doar 6 km din una dintre cele mai renumite statiunii - Bansko. O plimbare in Razlog poate fi o adevarata aventura. Turisti pot vizita cele 41 cladiri care au un stil arhitectural din perioada Renasterii Nationale sau numeroasele ateliere care au purtat spiritul traditiilor orasului. La doar 10 km din centrul orasului se afla o moara (pe raul Iazo) care functioneaza si pana in ziua de astazi. Razlog este un foarte important centru de transport. Exista linii regulate de autobuz care fac legatura intre orasul si Bansko, Blagoevgrad, Sofia, Gotse Delchev, Velingrad si multe alte orase! Orasul este un loc de plecare pe diferite trasee spre munții Rila si Pirin. Localnicii au pastrat obiceiurile traditionale, una dintre cele mai importante sarbatori pentru oras fiind Anul Nou.
 
Transport autocar Bansko de Revelion 2021! Plecare 30 decembrie 2020, retur din Bansko pe 3 ianuarie 2021 (4 nopti cazare)
Tarife dus-intors de persoana: 75 EUR/adult, 70 EUR/copil 2-6.99 ani
TARIFUL INCLUDE: transport Bucuresti – Bansko – Bucuresti, taxele vamale si de pod.
Plecarea se face la orele: - 06.00 GARA DE NORD. 
Returul din Bansko se va face de la Mall Bansko la ora 11.00, returul din Razlog de la Hotel Aspen Golf la ora 11.15.
Turistii trebuie sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 de minute inaintea orei anuntate.
In statiune debarcam si imbarcam turistii in urmatoarele puncte: Bucuresti  -  Gara de Nord, RAZLOG  -  Aspen Golf, BANSKO  -   Mall Bansko
Transportul se efecuteaza în functie de numarul de turisti cu autocare sau microbuze clasificate conform normelor internationale (scaune rabatabile, aer conditionat, DVD, etc). Distribuirea locurilor se face in ordinea inscrierii, iar imbarcarea pasagerilor se va face in prezenta personalului agentiei, conform informarilor pe care le veti primi inainte cu 3 zile de data plecarii. Fiind cursa autocar charter pentru transport turistic, nu se emit bilete. 
Grupul minim pentru transport este de 30 persoane, in cazul in care acest grup nu se realizeaza transportul se va anula iar turistii vor fi informati cu maxim 15 zile inaintea plecarii. Copiii 0-2 ani au gratuitate dar nu beneficiaza de loc in autocar.
Anulare gratuita pentru transport pana la data de 08.12.2020.