home
BANSKO
totem
Tarifele, descrierile si pozele de pe site sunt informative si se pot modifica oricand. Va rugam sa contactati agentia pentru verificarea acestora.
 
Statiunea numarul 1 din Bulgaria este fara indoiala, Bansko. Orasul este situat in apropierea raului Glazane, la poalele Muntilor Pirin, in partea estica unde se afla cele mai frumoase, dar si cele mai inalte varfuri, doar 160 km de Sofia si 6 km de Razlog. Muntii Pirin se aseamna cu Muntii Alpi, avand un caracter similar; cel mai inalt varf este Vihren, 2914 m. Bansko a devenit o statiune favorita in materie de schi si snowboard, mai ales datorita conditiilor exceptionale de pe partii, cat si a arhitecturi istorice deosebite imbinate perfect cu modernitatea. Exista doua mari centre de schi, CHALIN VALOG (1100-1600 m) si SHILIGARNIKA (1700-2500 m), ambele fiind usor accesibile in aproximativ 25 de minute de mers cu noua telegondola care porneste chiar din Bansko. Lungimea totala a partiilor este de 70 km, proportional fiind impartita in 30% partii pentru incepatori, 45% partii pentru avansati, iar restul de 25% pentru experti. Conditiile de zapada si tunurile de zapada permit ca sezonul de schi sa dureze din luna decembrie pana in luna mai. Bineinteles sunt multe de vazut in Bansko, cum ar fi cele 120 de monumente culturale si istorice, in jurul carora exista numeroase magazine de souveniruri.
 
Transport autocar Bansko de Revelion 2021! Plecare 30 decembrie 2020, retur din Bansko pe 3 ianuarie 2021 (4 nopti cazare)
Tarife dus-intors de persoana: 75 EUR/adult, 70 EUR/copil 2-6.99 ani
TARIFUL INCLUDE: transport Bucuresti – Bansko – Bucuresti, taxele vamale si de pod.
Plecarea se face la orele: - 06.00 GARA DE NORD. 
Returul din Bansko se va face de la Mall Bansko la ora 11.00, returul din Razlog de la Hotel Aspen Golf la ora 11.15.
Turistii trebuie sa se prezinte la locul de imbarcare cu minim 20 de minute inaintea orei anuntate.
In statiune debarcam si imbarcam turistii in urmatoarele puncte: Bucuresti  -  Gara de Nord, RAZLOG  -  Aspen Golf, BANSKO  -   Mall Bansko
Transportul se efecuteaza în functie de numarul de turisti cu autocare sau microbuze clasificate conform normelor internationale (scaune rabatabile, aer conditionat, DVD, etc). Distribuirea locurilor se face in ordinea inscrierii, iar imbarcarea pasagerilor se va face in prezenta personalului agentiei, conform informarilor pe care le veti primi inainte cu 3 zile de data plecarii. Fiind cursa autocar charter pentru transport turistic, nu se emit bilete. 
Grupul minim pentru transport este de 30 persoane, in cazul in care acest grup nu se realizeaza transportul se va anula iar turistii vor fi informati cu maxim 15 zile inaintea plecarii. Copiii 0-2 ani au gratuitate dar nu beneficiaza de loc in autocar.
Anulare gratuita pentru transport pana la data de 08.12.2020.