home
NOU!!! ASIGURARI DE CALATORIE
...
totem
Tarifele, descrierile si pozele de pe site sunt informative si se pot modifica oricand. Va rugam sa contactati agentia pentru verificarea acestora.
 
Asigurari de calatorie in strainatate
 
Prin partenerul MONDIAL ASSISTANCE, una dintre cele mai importante companii de asigurari din lume, va oferim mai multe tipuri de asigurari de calatorie care acopera o gama foarte larga de riscuri:
 
Tip asigurare: CLASIC
Pachetul include urmatoarele servicii: costuri de spitalizare, costuri suplimentare, asigurarea bagajelor de calatorie, accident si asigurarea de raspundere civila privata.

Tip asigurare: PREMIUM
Pachetul include urmatoarele servicii: intreruperea calatoriei, costuri de spitalizare, costuri suplimentare, sosirea cu intarziere la locul unde se efectueaza concediul, asigurarea bagajelor de de calatorie, accident si asigurarea de raspundere civila privata.

Tip asigurare: WINTER SPORTS
Pachetul include urmatoarele servicii: intreruperea calatoriei, costuri de spitalizare, costuri suplimentare, sosirea cu intarziere la locul unde se efectueaza concediul, asigurarea bagajelor de de calatorie, accident si asigurarea de raspundere civila privata si asigurarea de ski.

Tip asigurare: STORNO
Pachetul include urmatoarele servicii: asigurarea costurilor de stornare si intreruperea calatoriei.

Tip asigurare: TRAVEL
Pachetul include urmatoarele servicii: asigurarea costurilor de stornare, costuri de spitalizare si accident.

Tip asigurare: AUTO ASISTENTA
Pachetul include urmatoarele servicii în caz de accident, pana sau furtul autovehicului: reparatie la fata locului sau transportul la cel mai apropiat service, transportul acasa al persoanelor si autoturismului/continuarea calatoriei sau innoptarea la hotel sau autoturism de inlocuire.

Tip asigurare: BULGARIA
FOARTE IMPORTANT! Produsele BULGARIA CLASIC si BULGARIA PREMIUM sunt valabile numai pentru pachetele turistice cu destinatia BULGARIA.

Tip asigurare: LONG TRIP
Planificati o vacanta pe termen lung sau mergeti intr-o vizita la rude in strainatate pentru mai mult de trei luni, pana la un an? Pachetul Long Trip este alegerea perfecta. Petreceti timp de calitate alaturi de cei dragi, bucurati-va de vacanta mult visata si lasati in seama noastra eventualele neplaceri medicale ce pot interveni pe durata calatoriei. DE RETINUT : VARSTA MAXIMA 70 DE ANI! Pachetul include urmatoarele servicii: costuri de spitalizare, costuri suplimentare, asigurarea bagajelor de calatorie, accident, asigurarea de raspundere civila privata pentru calatorii.

Tip asigurare: MULTI TRIP
Calatoriti frecvent? O protectie prin asigurare pe toata durata anului este cea mai buna alegere! Veti calatori in siguranta ori de cate ori doriti fara a avea grija incheierii unei asigurari. Domeniul de valabilitate al produsului Multitrip este International (exclusiv Corea de Nord). Pachetul include urmatoarele servicii: costuri de spitalizare, accident, asigurarea bagajelor de calatorie, costuri privind calatoria de intoarcere cu regim special, repetarea calatoriei, auto asistenta, storno, intreruperea calatoriei, sosirea cu intarziere, asigurarea de raspundere civila privata pentru calatorii.

Tip asigurare: DRIVER PROTECTION
Asistenta de urgenta la nivel mondial 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an. Se garanteaza ajutor competent oriunde in lume, in caz de: imbolnavire, accident, avocat & translator, pierderea documentelor de calatorie, pierderea mijloacelor de plata a calatoriei.

IMPORTANT: Citeste termenii si conditiile de asigurare inainte de incheierea politei pentru a afla serviciile incluse si exceptiile pentru fiecare tip de asigurare.